BUTIK

Vi har nu uppdaterat butiken med nya event för 2021!
Vi hoppas på en frisk och aktiv vår och sommar. Välkommen till Valle!

 
Guidning
bokar ni för de datum och tider som ni själva vill. 
Vi anpassar givetvis våra guidningar efter rådande restriktioner med er säkerhet i fokus. 

Observera att samtliga event är preliminära på grund av Covid. 


Vid bokning så kommer vi att kontakta dig och då kan vi även informera om hur och när du betalar. Vi kommer främst att använda oss av Swish!

GRUS & GOURMÉ

4-6 juni 16-18 juli En helg för er som älskar gruscykling och extra lyx! Mil efter mil av grusväg genom böljande och levande landsbygd.  Återigen samarbetar vi med fantastiska Fredriksons Pensionat som ger lyxen, gruset kommer Vallebygden att ge er . Få bilar, underbar natur och härliga sjöar att svalka sig i. Både under och efter turen. Tillval: Heldag, lunch ute under turen! För vem? För dig som gillar att susa fram i lite lugnare fart i ett förhållandevis platt landskap. Du behöver inte vara topptränad men du är van vid och gillar långa cykelturer och är trygg på en cykel för det här ändamålet. Givetvis stannar vi för små pauser under turen. Lite mer än en tur med fikakorgen. Inte ett tufft träningspass.   Se mer info i pdf nedan. För att boka kan du även använda kontaktfunktionen nedan. Skicka in en förfrågan där du beskriver hur många ni är och när ni vill komma samt eventuella frågor om upplägg. Vi kommer att kontakta er sedan för att säkerställa att allt blir så bra som möjligt. 1 person: 5 900 kr / person 2 personer eller fler*: 5 300 kr / person. *Alla deltagare måste bokas samtidigt. 

5 900,00 kr

MTB-helg för tjejer DELUXE

28-30 maj Detta är en specialvariant av Camillas mtb-helg för tjejer med fokus på njutning. Med boende och mat på Fredrikssons Pensionat Sjöbacka är detta ett unikt upplägg man inte bör missa! För vem? En grupp för tjejer som verkligen vill njuta av avkopplande miljöer samt god mat och, naturligtvis, härlig stigcykling! Du behöver absolut inte vara freestyle-proffs eller konditionsfenomen för att delta, tempo och terräng anpassas efter gruppen.  Du tycker det är kul att cykla i skogen men kanske inte känner dig riktigt bekväm med stökiga rötter och stenar även om några enstaka är kul ibland. Det bästa är en hyfsat städad stig där du ser vad som dyker upp och kan anpassa dig efter det. Du vill hinna uppleva omgivningen samt dina och gruppens utmaningar och triumfer på stigen.     Se mer info i pdf nedan.  För att boka kan du även använda kontaktfunktionen nedan. Skicka in en förfrågan där du beskriver hur många ni är och när ni vill vara med samt eventuella frågor om upplägg. Vi kommer att kontakta er sedan för att säkerställa att allt blir så bra som möjligt.  OBS BOKA-TIDIGT-RABATT!! Bokar du minst 2 personer innan den 2 april betalar du 5 900 kr/person . Boka genom nedanstående mailfunktion.

6 500,00 kr

GUIDNING MTB Grupp 5-8 personer, 3 timmar

Är ni en grupp som vill boka en egen guidning så är detta tillfället för er.  Ni får en egen guide som tar med er på utvalda stigar i Valle.  I guidningen ingår hjälp vid lättare mekaniska problem (t.ex. punktering) och små tekniktips. Tempo bestäms efter gruppens förutsättningar.  Pauser för dryck, fika och foto bestäms med gruppen beroende på var ambitionsnivån ligger.  Priset gäller då hela gruppen bokas vid samma tillfälle.  Lägg en förfrågan om datum och tider via mailfunktionen nedan. 

1 800,00 kr

MTB-helg för tjejer

Ett helgevent för tjejer som vill njuta av härlig stigcykling, avkopplande miljöer samt god mat! Du behöver absolut inte vara freestyle-proffs eller konditionsfenomen för att delta, tempo och terräng anpassas efter gruppen.  Du är nog inte nybörjare, du kan hantera dig själv och din cykel så länge terrängen inte är för stökig eller brant. Du tycker det är kul att cykla i skogen men behöver inte åka fort för att njuta. Det är inte viktigt att komma först, du vill hinna uppleva omgivningen samt dina och gruppens utmaningar och triumfer på stigen. Datum   April:  23 -25  Maj : 28-30 Juni :  4-6, 11-13, 18-20, 26-28 Se mer info i pdf nedan. För att boka kan du även använda kontaktfunktionen nedan. Skicka in en förfrågan där du beskriver hur många ni är och när ni vill vara med samt eventuella frågor om upplägg. Vi kommer att kontakta er sedan för att säkerställa att allt blir så bra som möjligt.  OBS BOKA-TIDIGT-RABATT!! Bokar du minst 2 personer innan den 20 mars så betalar du  4 100 kr/ person . Boka genom nedanstående mailfunktion.

4 600,00 kr

OXTRAMPEN 2021

Cykelhelg i Valle inklusive Oxtrampen! Datum: 5-6 juni Välkommen till Vallebygden för en cykelhelg i underbar omgivning med fantastisk cykling och god mat! Den här helgen är speciellt framtagen för dig som gillar motionslopp på landsväg ! Oavsett vilken nivå du är på. Helgens stora händelse är givetvis nationaldagen men även motionsloppet Oxtrampen på söndagen med start och mål i Mariestad.  Observera! Anmälan till loppen ingår inte i avgiften då det kan skilja en del i kostnad beroende på sträcka och när man bokar. Det är helt enkelt lättare och bättre för åkaren att göra detta själv. 

2 900,00 kr