VAD VI ERBJUDER

Cykelaktiviteter för alla!

Ofta i form av färdiga paket men vi kan även sy ihop en mer anpassade vistelse efter önskemål.
Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan lägga upp en cykelupplevelse i Valle för just er. 


Färdiga paket / välja själv
Olika paket där man enkelt bokar sitt deltagande direkt här på hemsidan. Det kretsar ofta runt ett lopp eller ett event i Vallebygden eller i närheten. Sedan kryddar vi lite med lokala upplevelser i mån av tid och situation. 
Vill du hellre bestämma själv under din cykelsemester så kan du även boka ett öppet paket där vi ordnar boende och mat så att du kan fokusera helt på egna upptäcktsfärder på cykeln under dagarna. Vi hjälper gärna till med tips på rutter och förslag på bra caféer och restauranger inom lämpligt avstånd. 

En lyxig weekend med cykling som njutning
Tillsammans med våra samarbetspartners så ordnar vi en underbar helg med tid för både cykling och återhämtning i underbar miljö. Lite lugnare guidade turer med tid för vila och njutning. Underbara cykelvägar och stigar direkt intill boendet. Tillgängligt för landsvägs-, mtb- eller lugnare turcykling. Bokas enklast genom att kontakta oss för optimal passform men kan även dyka upp som färdigt paket. 

Cykelklubben 
Boka boende och cykling hos oss. Cyklingen skräddarsys efter era behov, strukturerad träning eller sköna upptäcktsfärder. 
Under våren går det även utmärkt att kombinera cykelveckorna  med att köra olika motionslopp som går i närliggande städer. Ett roligt sätt att avsluta en inspirerande träningsvecka eller ett skönt sätt att upptäcka ett nytt lopp på en weekend-tur.  Det finns möjlighet att delta i både landsvägslopp och mtb-lopp. Fråga oss vid bokning så kan vi informera mer om vilka motionslopp som är aktuella under just ert besök. 

Cykel- och matsafari i Vallebygden - Cafécykling

Upptäck den underbara Vallebygden från cykelsadeln. Det finns gott om smultronställen, caféer och badplatser att besöka. Varför inte besöka Sveriges vagga, Varnhem, med kloster och spännande arkeologiska utgrävningar. Givetvis finns det ett café på plats. Även de vackra vägarna utanför Valle är tillgängliga för oss, endast din fantasi och dina ben sätter gränserna. Du kan även boka en skräddarsydd cykelupplevelse där vi ger dig cykling och mat i toppklass. Allt lokalproducerat naturligtvis. 

Du behöver inte vara tävlingscyklist för att njuta av våra turer.

Boende
Valle Bike Events samarbetar med lokala aktörer för boende som passar de flesta. Alla boenden ligger centralt i Valle med cyklingen direkt inpå. Inga transporter när du väl är på plats! Hotell eller mysigt litet pensionat, du väljer. Genom Valle Bike Events så får ni alltid ett bättre pris på ert boende. Se bilder från våra boenden

För att boka och ställa frågor, se kontaktuppgifter här.

Hyra cykel

Valle Bike Events har inga egna cyklar men ordnar givetvis hyrcyklar ifall ni önskar. Detta bör bokas minst tre veckor i förväg för att vi ska kunna garantera att ni har cyklarna redo hos oss när ni kommer. Vid kortare varsel kan det fortfarande gå att få tag i cyklar men vi kan inte lova att det finns.