MTB-helg tjejer

En helg för tjejer som vill njuta av härlig stigcykling, avkopplande miljöer samt god mat!
Du behöver absolut inte vara freestyle-proffs eller konditionsfenomen för att delta. Tempo och terräng anpassas efter gruppen. Syftet är att få njuta av stigar och natur. Det är dock bra om du har cyklat stig tidigare och känner dig trygg på din cykel.

Fredag e.m./kväll: Ankomst till boende där vi tar emot er och hälsar välkomna. Vi har en kort genomgång av hur helgen kommer att se ut och stämmer av läget för alla deltagarna. En god middag väntar sedan på gruppen innan det är dags att ladda inför lördagens upplevelser.

Lördag: Förmiddagstur mellan kl 09.00-12-00.
Guiden Camilla tar med er på härliga lokala stigar som börjar direkt vid ert boende. Turen anpassas efter era förutsättningar med tid för små fikapauser och fotostunder.
Lunch serveras vid boendet när ni kommer tillbaka.
Eftermiddagen innebär fri tid för egna upplevelser i Valle. Vandra, bada, träna eller bara pausa och njut av lugnet. Fråga guiden om tips på aktiviteter. Vill ni hellre cykla mer mtb så går detta att ordna. Kvällen bjuder på härlig 3-rätters middag.

Söndag: Förmiddagstur mellan 09.00-11.30.
Guiden Camilla har valt ut en ny rutt för dagen där ni får uppleva ännu mer av områdets natur och spännande stigar.
Lunch serveras vid boendet när ni kommer tillbaka. Därefter är det fri tid för att planera hemfärd och återkomsten till det vanliga livet.

Pris:

4 600 kr / person.

Datum:

Maj: 28-30

Juni : 4-6, 11-13, 18-20, 26-28

I priset ingår:
- Del i dubbelrum 2 nätter inkl. frukost.
- Lunch lördag och söndag. Middag fredag och lördag.
- 2 guidade cykelturer.

Boka
Skicka in din bokning via kontaktfunktionen nedan. Kom ihåg att ange:
- kontaktuppgifter (tfn och mailadress)
- vilket datum ni vill boka
- hur många ni är
- ev. allergier/kostval

Vi kommer sedan att kontakta dig per telefon för att sy ihop ett så bra paket vi bara kan!
Därefter, när du är nöjd, är det dags att betala. Swishain betalningen till: 1230394270

För vem?
Du är inte nybörjare, du kan hantera dig själv och din cykel så länge terrängen inte är för stökig eller brant. Du tycker det är kul att cykla i skogen men behöver inte åka fort för att njuta. Det är inte viktigt att komma först. Du vill hinna uppleva omgivningen samt dina och gruppens utmaningar och triumfer på stigen.

  • Enklare tekniktips och hjälp vid mindre tekniska problem (t.ex. punktering) ingår i bokningen.
  • Tänk på att det är bra att boka extra guidepass i god tid. Helst innan ankomst om ni vet att ni vill maximera er cykling under helgen.
  • Som sagt så behöver man inte vara proffs för att delta. Se dock till att cykel och övrig utrustning är i god form. Din och andras upplevelse blir så mycket bättre då. 
  • Cykel ingår inte i bokningen. Valle Bike Events hjälper dig gärna att ordna en hyrcykel men då måste bokning av sådan cykel ske minst 2 veckor innan aktiviteten. Extra kostnad tillkommer. Kontakta oss vid bokning så hjälper vi dig.