MTB-helg tjejer DELUXE

Detta är en specialvariant av Camillas mtb-helg för tjejer med fokus på njutning. Med boende och mat på Fredrikssons Pensionat Sjöbacka är detta ett unikt upplägg man inte bör missa!

En grupp för tjejer som verkligen vill njuta av avkopplande miljöer samt god mat och härlig stigcykling! Eventet passar dig som är ganska ny på mtb och vill ha en skön helg med rolig cykling.

Program

Fredag e.m./kväll: Ankomst till boende där vi tar emot er och hälsar välkomna. Vi har en kort genomgång av hur helgen kommer att se ut och stämmer av läget för alla deltagarna. En god middag väntar sedan på gruppen innan det är dags att ladda inför lördagens upplevelser.

Lördag: Förmiddagstur mellan kl 09.00-12-00.
Guiden Camilla tar med er på härliga lokala stigar som börjar direkt vid ert boende. Turen är anpassad efter era förutsättningar med tid för små fikapauser och fotostunder. Lunch serveras vid boendet när ni kommer tillbaka.
Eftermiddagen innebär fri tid för egna upplevelser i Valle. Vandra, bada, träna eller bara pausa och njut av lugnet. Fråga guiden om tips på aktiviteter. Vill ni hellre cykla mer mtb så går detta att ordna. Kvällen bjuder på härlig 3-rätters middag.

Söndag: Förmiddagstur mellan 09.00-11.30.
Guiden Camilla valt ut en ny rutt för dagen där ni får uppleva ännu mer av områdets natur och spännande stigar. Lunch serveras vid boendet när ni kommer tillbaka.

Datum:
28 maj - 30 maj

Pris:
OBS BOKA-TIDIGT-RABATT!!
Bokar du minst 2 personer innan den 28 april betalar du 5 900 kr / person.
Bokar du minst 4 personer innan den 28 april betalar du 4 900 kr / person

Efter 28 april: 6 100 kr / person.

I priset ingår:
- Del i dubbelrum 2 nätter inkl. frukost.
- Lunch inklusive lättdryck, lördag och söndag.
- 3-rätters middag, fredag och lördag. (ej dryck)
- 2 guidade cykelturer.

Boka
Skicka in din bokning via kontaktfunktionen nedan. Kom ihåg att ange:
- kontaktuppgifter (tfn och mailadress)
- vilket datum ni vill boka
- hur många ni är
- ev. allergier/kostval

Vi kommer sedan att kontakta dig per telefon för att sy ihop ett så bra paket vi bara kan!
Därefter, när du är nöjd, är det dags att betala. Swishain betalningen till: 1230394270

För vem?
Du tycker det är kul att cykla i skogen men känner dig inte riktigt bekväm med stökiga rötter och stenar även om några enstaka är kul ibland. Det bästa är en hyfsat städad stig där du ser vad som dyker upp och kan anpassa dig efter det. Du vill hinna uppleva omgivningen samt dina och gruppens utmaningar och triumfer på stigen.

  • Enklare tekniktips och hjälp vid mindre tekniska problem (t.ex. punktering) ingår i bokningen.
  • Tänk på att det är bra att boka extra guidepass i god tid. Helst innan ankomst om ni vet att ni vill maximera er cykling under helgen.
  • Som sagt så behöver man inte vara proffs för att delta. Se dock till att cykel och övrig utrustning är i god form. Din och andras upplevelse blir så mycket bättre då. 
  • Cykel ingår inte i bokningen. Valle Bike Events kan ordna hyrcykel men då måste bokning av sådan cykel ske minst 2 veckor innan aktiviteten. Extra kostnad tillkommer. Kontakta oss vid bokning så hjälper vi dig.