GRUS & GOURMÉ

En helg för er som älskar gruscykling och lite extra lyx!
Mil efter mil av grusväg genom böljande och levande landsbygd.
Återigen samarbetar vi med fantastiska Fredriksons Pensionat som ger lyxen. Grusvägarna kommer Vallebygden att ge er. Få bilar, underbar natur och härliga sjöar att svalka sig i. Både under och efter turen.

Fredag e.m./kväll: Ankomst till boende där vi tar emot er och hälsar välkomna. Vi har en kort genomgång av hur helgen kommer att se ut och stämmer av läget för alla deltagarna. En god middag väntar sedan på gruppen innan det är dags att ladda inför lördagens upplevelser.

Lördag: Förmiddagstur mellan kl 09.30-13.00.
Guiden tar med er på härliga lokala grusvägar som börjar direkt vid ert boende. Turen anpassas efter era förutsättningar med tid för små pauser och fotostunder.
Lunch sker ute under turen med ett mättande lunchpaket.
Eftermiddagen innebär fri tid för egna upplevelser i Valle. Vandra, bada, träna eller bara pausa och njut av lugnet. Fråga guiden om tips på aktiviteter. Vill ni hellre cykla mer mtb så går detta att ordna. Kvällen bjuder på härlig 3-rätters middag.

Söndag: Förmiddagstur mellan 09.30-13.00.
Guiden har valt ut en ny rutt för dagen där ni får uppleva ännu mer av vindlande grusvägar.
Lunch sker ute under turen med ett mättande lunchpaket. Därefter är det fri tid för att planera hemfärd och återkomsten till det vanliga livet.

Pris:

1 person: 5 400 kr / person
2 personer eller fler: 4 900 kr / person.

Datum:
16-18 juli.

I priset ingår:
- Del i dubbelrum 2 nätter inkl. frukost.
- Lunch lördag och söndag.
- 3-rätters middag fredag och lördag.
- 2 guidade cykelturer.

Boka

Skicka in din bokning via kontaktfunktionen nedan. Kom ihåg att ange: 
- kontaktuppgifter (tfn och mailadress)
- vilket datum ni vill boka
- hur många ni är
- ev. allergier/kostval

Vi kommer sedan att kontakta dig per telefon för att sy ihop ett så bra paket vi bara kan!
Därefter, när du är nöjd, är det dags att betala. Swisha in betalningen till: 1230394270

För vem?
För dig som gillar att susa fram i lite lugnare fart i ett förhållandevis platt landskap. Du behöver inte vara topptränad men du är van vid och gillar långa cykelturer och är trygg på en cykel för det här ändamålet. Givetvis stannar vi för små pauser under turen. Lite mer än en tur med fikakorgen. Inte ett hårt träningspass.

  • Enklare tekniktips och hjälp vid mindre tekniska problem (t.ex. punktering) ingår i bokningen.
  • Tänk på att det är bra att boka extra guidepass i god tid. Helst innan ankomst om ni vet att ni vill maximera er cykling under helgen.
  • Som sagt så behöver man inte vara proffs för att delta. Se dock till att cykel och övrig utrustning är i god form. Din och andras upplevelse blir så mycket bättre då. 
  • Cykel ingår inte i bokningen. Valle Bike Events hjälper dig gärna att ordna en hyrcykel men då måste bokning av sådan cykel ske minst 2 veckor innan aktiviteten. Extra kostnad tillkommer. Kontakta oss vid bokning så hjälper vi dig.