Föreläsning: Stefan Wendt - Nils Holgerssonresa genom Sverige

Välkommen till ett cykel- och föreläsningsevent med  Stefan Wendt!


Skövdecyklisten Stefan Wendt har tidigare cyklat genom både Europa och Sverige och kommer här att föreläsa om sin Nils Holgerssonsresa genom samtliga Sveriges landskap som han gjorde under sommaren 2021. 
Det blir en timme om allt från cykling, utrustning, känslor och upplevelser på finaste skaraborgska. 

Eventet erbjuds i kombinationer med cykling och/eller lunch där du kan cykla tillsammans med Stefan och oss på Valle Bike Events på förmiddagen innan föreläsningen samt äta en god lunch på Flämslätt efter föreläsningen.
Cykelturen går utmed Vallebygdens fina grusvägar under ca 1 timme. Inte ett träningspass utan mer motionstempo. Du kan dock komma att bli lite svettig. 

Datum: 14 november

Tid:
Cykling -
09.30-10.30 ca
Föreläsning - 11.00-12.00
Lunch - 12.00-13.00

Pris
Cykling+föreläsning+lunch -
550 kr / person

Cykling+föreläsning - 450 kr / person

Föreläsning+lunch - 500 kr / person

SENASTE DATUM FÖR ATT ANMÄLA SIG:
1 november

För att boka, skicka ett meddelande till oss nedan med dina uppgifter samt vilken föreläsningskombination du vill ha. Glöm inte att lägga till ditt mobilnummer.

När du fått en bekräftelse från oss betalar du in din summa via SWISH; 123 039 4270

(Din bokning är inte klar förrän betalning är slutförd. Betalning ska vara oss tillhanda senast dagen innan föreläsningen)

För allas säkerhet och trivsel: tänk på att ha en cykel som är anpassad för underlaget samt väl fungerande. Är det blött ute bör du även ha någon form av stänkskärm, tänk på kompisen bakom dig. Ta med kläder för ombyte efter cyklingen. Ev. kommer det finnas möjlighet att byta om vid Flämslätt.